Results 1 to 8 of 8

Thread: 0 Online + Disconnect when starting game, reinstalled 3 times.

  1. #1
    Join Date
    May 2015
    Posts
    13

    Unhappy 0 Online + Disconnect when starting game, reinstalled 3 times.

    Dear (whoever reads this).

    I've been camping with the following issue:

    I've tryed to get on the DR Server since I heard it was a great server just stopped so decided to go and check it out.

    I log on, 0 online always like just 24/7, when I go in a game and start it loads and then when the game should begin it disconnects and just stops the process instantly without any error.
    I can buy things from shop just all 0 bounty.


    Basic System Info:

    Windows 8.1
    16 GB RAM.
    4.4 GHZ Radeon Processor.


    This is EASY CAPABLE of running GunZ, got it capped at 250 FPS for smoothness.
    You have so much swagg, you can use a double swagger-dagger.

  2. #2
    Join Date
    May 2015
    Posts
    13
    You are online or got skype or anything? on what port does gunz run?
    You have so much swagg, you can use a double swagger-dagger.

  3. #3
    Join Date
    May 2015
    Posts
    13
    Not Portforward, make sure nothing else runs on that port and that my firewall doesnt block it.
    You have so much swagg, you can use a double swagger-dagger.

  4. #4
    Join Date
    May 2015
    Posts
    13
    Thanks, re-reinstalling the DR Gunz now will make sure those ports are free, I just install in C:/DRGunZ right?

    - - - - Additional Post Merged - - - - - -

    I can see people now but still... when I start a game it loads but disconnects when I should be spawned...
    You have so much swagg, you can use a double swagger-dagger.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    In my mind, where nothing can hurt me.
    Posts
    432
    Quote Originally Posted by wamzor0207 View Post
    Thanks, re-reinstalling the DR Gunz now will make sure those ports are free, I just install in C:/DRGunZ right?

    - - - - Additional Post Merged - - - - - -

    I can see people now but still... when I start a game it loads but disconnects when I should be spawned...
    Post your mlog, so I can see what is happening.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    ♫ ♫ ♫
    Posts
    2,914
    Quote Originally Posted by Bukkake Crew View Post
    Removed quote because of troll post.
    //Sacrifices
    This is a support request thread, where trolls are not allowed, your post and his reply are going to be deleted and if you repeat the action you will be dealt with according to the rules.
    Thanks.
    Last edited by Sacrifices; 13-05-2015 at 01:17 PM.

    Soporte en Español!
    Will miss you, Hospitable Pyro Jack....


    Random Chatbox stuff
     


    Quotes

     

    Quote Originally Posted by Nibelheim View Post
    Quote Originally Posted by Mitsurugi View Post
    The blonde Spock strikes again!
    You just wait, I'll find something to stab you with every time you post something.
    Quote Originally Posted by Mitsurugi View Post
    LOL What a fucking mess
    Quote Originally Posted by Horrors View Post
    f-fuck you wes!


  7. #7
    Join Date
    May 2015
    Posts
    13
    mlog.txt

    The MLoG
    You have so much swagg, you can use a double swagger-dagger.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    In my mind, where nothing can hurt me.
    Posts
    432
    Just messaged Gunblade, looks like windows 8 is broken with the current patch. In the upcoming patch, it'll be fixed. So you'll have to either downgrade, or wait for the patch, sorry.

    Thread closed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •